BADIIY MATNDA USLUBIY BO‘YOQDORLIKNI OSHIRUVCHI LEKSIK VOSITALAR - Asqaraliyeva Dilshoda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada badiiy matn, undagi uslubiy bo’yoqdorlik va ta’sirchanlik masalasi tahlil qilinadi. Hissiy ta’sirchanlikni oshirishga xizmat qiluvchi lwksik vositalar: sinonimlar, antonimlarning badiiy nutq yaratishdagi o’rni va ahamiyati yoritiladi.