17-18 YOSHDAGI BOLALARNING 1500 METR O‘RTA MASOFAGA YUGURISHIDA CHIDAMLILIK JISMONIY SIFATINI KOMPLEKS MASHQLAR BILAN RIVOJLANTIRISH - X.E.ESHTEMIROV (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada 17-18 yoshdagi bolalarning 1500 metr o‘rta masofaga yugurishlarida chidamlilik jismoniy sifatini rivojlantirishda kompleks mashqlar bilan rivojlantirish asosida olingan natijalar tahlil etilgan.