RAQAMLI BANK XIZMATLARINING RIVOJLANISHI VA XAVFSIZLIGI - Muxtarova Muxlisa Anvarjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada raqamli bank xizmatlarining zamonaviy iqtisodiyot sharoitida rivojlanishi, mijozlar ehtiyojiga moslashuvi, mobil banking, onlayn tranzaksiyalar hajmining ortishi va kiberxavfsizlikning ta’minlanishi kabi masalalar yoritiladi. Shuningdek, bank tizimida raqamli xavfsizlik choralarini takomillashtirish yo‘nalishlari ham ilmiy jihatdan tahlil qilinadi.