ARUZ POETIKASINI OʻRGANISH (IMOLA, TAGʻYIR MISOLIDA) - Kuvatova Nafisa Zayerjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu    maqolada  aruz  vaznida  uchraydigan    imola,  tagʻyir  atamalarining izohi,   ularni  ayrim  she’riy baytlar  tarkibida  qoʻllanishi va ularga xos  xususiyatlar   yoritiladi.