OLIY TA’LIMDA KREDIT-MODUL TIZIMINI OPTIMALLASHTIRISHNING ILMIY-METODOLOGIK ASOSLARI - Turabekov Farxod Kasimovich, (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  oliy  ta’lim  tizimida  qo‘llanilayotgan  kredit-modul texnologiyasining samaradorligini oshirish bo‘yicha nazariy va amaliy yondashuvlar tahlil qilinadi. Mustaqil ta’lim jarayonini rivojlantirish va uni samarali boshqarishning ilmiy-metodik  jihatlari  asoslab  beriladi.  Shuningdek,  kredit-modul  tizimida talabalarning  o‘quv-faoliyatini  faollashtirish,  ularning  motivatsiyasini  oshirish, intellektual  salohiyatini  rivojlantirish  hamda  kasbiy  kompetensiyalarini shakllantirishga doir tavsiyalar ishlab chiqiladi.