MAHSULOT VA UNI SHAKLLANTIRISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - R.Qayumova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada mahsulot belgilangan standartlarga javob berishi, xavfsiz bo‘lishi  va sertifikatlashtirilishi, uni bozorda raqobatbardosh  holga keltirish hamda iste’molchilar talabiga javob beradigan ko‘rinishga shakllantirishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanish muhim strategik ahamiyatga ega.