MAKTABGACHA TA’LIMDA O‘YIN FAOLIYATI ASOSIDA BOLALARDA TA’LIMIY VA TARBIYAVIY KO‘NIKMALARNI SHAKLLANTIRISH - Azamova Toʻxtaxon Abdugʻaffor qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada    maktabgacha  ta’limda  tashkolotlarida  ta’limiy o‘yinlardan  foydalanish  hamda  tarbiyaviy  ko‘nikmalarni  shakllantirish  va  ta’limiy o‘yin turlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.