ASALARI ZAXRI VA UNING BO’G’IM KASALLIKLARIDAGI TA’SIRI - Maxamadxodjayeva.M.A (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu maqola bo’g’im kasalliklarini davolashda asalari zaxarining (apitoksin) shifo  samarasi  uni  bo’g’imlarga  va  organizmga  ta’sir  samarasi  yoritiladi.  Asalari chaqtirib davolash boshqz tur davolash usullaridan afzalliklari ko’rsatiladi.