MAVZU: QAYNONA VA KELIN MUNOSABATLARI. - Alieva Shohsanamxon Nurmadjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘zbek oilalarida qaynona va kelin munosabatlarining ahamiyati,  islomda  ularning  mavqei,  qaynona  va  kelin  vazifalari,  ular  o‘rtasidagi kelishmovchiliklarning sabablari kabi masalalar o‘rin olgan.