MUHANDISLIK YO‘NALISHI TALABALARI KASBIY TAYYORGARLIGINI INNOVATSION YONDASHUVLAR ASOSIDA RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASINING SHАKL, METOD VA VOSITALARI - D.A.Eshnazarov (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  texnika  yo’nalishi  oliy  ta’lim  muassasalari  bo’lajak muhandislarining  kasbiy  tayyorgarligini  yanada  samarali  bo’lishi  uchun,  bugungi davr talabidan kelib chiqqan holda, innovatsion yondashuvlar asosida rivojlantirish texnologiyasining shаkl, metod va vositalari haqida so’z boradi.