“BO'LAJAK PEDAGOGLARNING O‘ZIGA ISHONCHINI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI” - Xosila Raxmatulloyeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada bo‘lajak pedagoglarning o‘ziga ishonchining ijtimoiy-psixologik xususiyatlari va ularni rivojlantirish usullari tahlil qilinadi. O‘ziga ishonch  pedagogning  kasbiy  faoliyatida  muhim  rol  o‘ynaydi,  ta’lim  jarayonida samarali ishlashga yordam beradi va talabalar bilan muloqotni osonlashtiradi.