ZO’RAVONLIKKA QARSHI KURASHISHNING QONUNIY-HUQUQIY ASOSLARI. - Fayzullayeva Zarifa Shomurodovna. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  bugungi  kundagi  dolzarb  muommo zo’ravonlikka  chek  qo’yishdagi  davlat  siyosati  va  qonunchilikdagi  yangiliklar, zo’ravonlikni oldini olishning hormativ-huquqiy asoslari haqida fikrlar yoritilgan