BO’LAJAK O‘QUVCHILARNI PEDAGOGIK FAOLIYATGA TAYYORLASHDA “MUTAXASSISLIK FANLARINI O‘QITISH METODIKASI” FANINING O‘RNI VA ROLI - Kamoliddinova Zuhra Lutfulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  kelajak  pedagoglarini  tayyorlash  jarayonida  “Mutaxassislik fanlarni  o‘qitish  metodikasi”  fanining  ahamiyati,  uning  ta’lim  jarayonidagi  o‘rni hamda  pedagogik  kompetensiyalarni  shakllantirishdagi  roli  yoritilgan.  Shuningdek, zamonaviy  ta’lim  tizimida  metodika  fanining  innovatsion  yondashuvlar,  interfaol metodlar va raqamli ta’lim vositalari bilan uyg‘unligi tahlil qilinadi.