O’SMIRLIKDAGI JINOYATCHILIKKA MOYILLIK SABABLARI VA UNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - KABRIDDINOVA GULNOZA BAXTIYOR QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:      ushbu      maqola      orqali      muallif    o’smirlik    davri,    uning   husususiyatlari, jinoyatchilikka  moyillik  ko’rinishlari   xaqida   so’z   yuritadi.