MAKTAB PSIXOLOGI TOMONIDAN O`QUVCHILARNI KASBGA YO‘NALTIRISHDA OILA, MAKTAB VA MAHALLA HAMKORLIGI. - TILOVOV MANSUR ERGASHEVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: O‘quvchi yoshlarni kasbga yo‘naltirishda har bir jarayon muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur. Mazkur maqolada  kasb-hunarga  yo‘naltirishda  oila-mahalla-maktab  hamkorligi  haqida  so‘z yuritiladi.