JAMIYATDA OILALARDAGI ZOʼRAVONLIKNI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MUHIM VAZIFALARI, “BIZ ZOʻRAVONLIKKA QARSHIMIZ!” - Sarimsoqova Shohida Gubayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Oilaviy  zoʻravonlik  –  jamiyatning  eng  og‘riqli  muammolaridan biri  bo‘lib,  u  nafaqat  ayollar,  balki  erkaklar,  bolalar,  qariyalar  va  butun  oilaning psixologik barqarorligiga jiddiy zarar yetkazadi. Bugungi kunda bu masala haqida ochiq  gapirish,  muammoni  yashirmaslik  va  unga  qarshi  yagona  kuch  bo‘lish jamiyatimizning rivojiga xizmat qiladi.