O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI KONSTITUTSIYASI - Toshpo‘latov Abrorjon Mirhokimovich; Tojaliyev Xushnudbek Xabibjon o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  O‘zbekiston  Respublikasi  Konstitutsiyasining  mazmun-mohiyati,  uning  jamiyat  va  davlat  hayotidagi  o‘rni,  asosiy  prinsiplar  hamda fuqarolarning  huquq  va  erkinliklarini  ta’minlashdagi  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek,  Konstitutsiyaning  demokratik  islohotlarni  amalga  oshirishdagi  roli  va yangi tahrirdagi o‘zgarishlar haqida tahliliy ma’lumotlar berilgan.