NUTQIY BUZILISH KUZATILGAN BOLALARNING SHAXS RIVOJI: DUDUQLANISH MISOLIDA TAHLIL VA LOGOPEDIK YONDASHUV. - Rustamova A’loxon Ulug‘bek qiz; Sattorova Ozodaxon Komil qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada duduqlanish, yani, nutqning buzilishi, bo‘g‘inlar yoki    tovushlarning  to‘xtab  qolishi,  takrorlanishi  bilan  namoyon  bo‘ladigan kasallikning kelib  chiqish sabablari, asoratlari va alomatlari, uni bartaraf etish usullari haqida ma’lumotlar keltirilgan.