UZLUKSIZ TAʼLIM TIZIMIDA MUSIQA FANINI OʻQITISHNING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI VA MUAMMOLARI - Abduhalilova Shabona Xakimjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya:  Bu  maqola,  uzluksiz  ta'lim  tizimida  musiqa  fanini  o'qitishning zamonaviy  texnologiyalari  va  muammolari  haqida  tahlil  qiladi.  Ushbu  maqolada, musiqa  o'qitishda  qo'llaniladigan  yangi  texnologiyalar,  ularning  foydalanish muammolari  va  ularni  yechish  uchun  yechimlar  ko'rsatiladi.  Maqola,  texnologik vositalarning  integratsiyasini,  muvofiqiyat  va  mablag'ni,  o'qituvchilar  tayyorligini, o'quvchilar bilan masofaviy aloqalar va tekshiruv va baholashning muhimligini ta'rifi va  tahlil  qiladi.  Ular  keltirilgan  muammolar  va  yechimlar  ustida  o'quvchilar  va o'qituvchilar uchun yaxshi bir qo'llanma hisoblanadi.