"YUSUF VA ZULAYHO" TURKUMIDAGI QISSALAR - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbo  maqolada  "Yusuf  va  Zulayho"  turkumidagi  asarlar  va  ulardagi  farqli, munozarali jihatlar haqida so'z boradi. Nosiriddin Rabg'uziyning va Qul Alining shu turkumdagi  qissalari  bilan  tanishasiz.  Shu  bilan  birgalikda  "Yusuf"  surasini  nima uchun ahsan ya'ni eng yaxshi sura deb atalashini sabablarini ham bilib olasiz.