MASHRAB HAYOTI VA IJODI - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Ushbu  maqolada  shoir,  mutafakkir  Boborahim  Mashrab  hayoti  va  ijodi, taxalluslari,    tug'ilgan  joyi  haqida  malumotlar  keltirilgan.  Mashrab  nafaqat  o'z davrining  balki  keyingi  asr  adabiyotining  ham  yetuk  namoyondalaridan  biri  bo'lib qolgan.