"TARIXI ANBIYO VA HUKAMO" ASARIDAGI BA'ZI JIHATLAR - Omonova Zilola (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  buyuk  mutafakkir,shoir-Alisher  Navoiyning  tarixnavislikka oid asari "Tarixi anbiyo va hukamo" haqida so'z boradi. Asardagi ko'zga tashlanarli ba'zi  jihatlar  aytib  o'tiladi.  Navoiyning  bu  asari  payg'ambarlar  va  hakimlar  tarixi to'g'risida qimmatli manba hisoblanadi.