NAZAR ESHONQULNING “SHAMOLNI TUTIB BOʻLMAYDI “HIKOYASIDAGI YETAKCHI VA EPIZODIK OBRAZLAR, ULARNING TALQINI - Maʼrofova Azizaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya Ushbu  maqola  Nazar  Eshonqulning  “Shamolni  tutib  boʻlmaydi”  hikoyasini qisqa  yoritib,  undagi  yetakchi  epizodik  obrazlarni  oʻrganib,  ularga  qisqacha  talqin qilinib uning gʻoyalarini yoritib bergan.