KURASH TEXNIKASI VA TAKTIKASI ASOSLARI - Xomudjonova Feruza; Pardayeva Marjona (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Kurash texnikasi bu - sportchining raqibni yiqitish, muvozanatdan chiqarish va ustunlikka erishish uchun qo'llaniladigan harakatlar majmui hisoblanadi.