MUHAMMAD NIYOZ NISHOTIY MUNOZARALARI VA ALISHER NAVOIYNING ,,LISON UT-TAYR’’ DOSTONIDAGI OBRAZLAR TAHLILI - E’zoza Usmonbekova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  Nishotiyning  ,,Qushlar  munozarasi’’  asarida keltirilgan  masalalar  qiyosan  Alisher  Navoiyning  ,,Lison  ut-tayr’’  dostoni  asosida tahlil qilinadi va obrazlar solishtiriladi.