MUHAMMADRIZO OGAHIY LIRIKASI - Keldiboyeva Zarnigor Xasanboy qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada XIX asr Xiva xonligi davrida yashab ijod qilgan lirik shoir, iste’dodli tarjimon, zabardast tarixchi sifatida juda boy merosga ega bo‘lgan Muhammadrizo Ogahiy adabiy-ilmiy merosi haqida ma’lumotlar beriladi. Shuningdek, maqolada ijodidan namunalar tahlil qilinadi.