SO‘FI OLLOYORNING “SABOTUL OJIZIN” ASARIDAGI TASAVVUFIY-DIDAKTIK G‘OYALARI - Shamsiddinova Hafizabonu (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  So‘fi  Olloyorning  “Sabotul  ojizin”  asari mazmuni,  badiiy-uslubiy  yo‘nalishi  va  tasavvifiy-didaktik  g‘oyalari  tahlil  qilinadi. Asarning  asosiy  g‘oyalari  insonni  axloqiy  poklanishga,  nafsni  yengishga,  ilm  va ma’rifat yo‘liga chorlash ekani ilmiy asosda yoritiladi.