MAKTABGACHA TA’LIMDAGI DIREKTOR O‘RINBOSARINING BOSHQARUV KOMPETENSIYASINI OSHIRISH - Qo‘shnazarova Mohida Sodiqjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya:  ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkiloti  boshqarishda direktor  o‘rinbosari  xodimlarning  boshqaruv  kompetensiyasini  oshirish  omillari  va rahbarlik xususiyatlari haqida aytib o‘tilgan.