OGAHIYNING ILMIY, ADABIY MEROSI. "RIYOZ UD-DAVLA" ASARI TAHLILI - Isaqova Mohlaroy (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  Muhammadrizo  Ogahiy  hayot  yòli  va  ijodi òrganildi. Tarixiy asarlari, jumladan "Riyozud - davla" asari òrganildi va ma'lumotlar berildi.