MAVZU: SO'FI OLLOYORNING "SABOT UL- OJIZIN"HIKOYATLARINING MANBALARI VA MATNIY TADQIQI. - Ismoilova Muhayyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  So'fi  Olloyor  qalamiga  mansub  "Sabot  ul-ojizin" asarining matnshunoslik va adabiyotimizdagi o 'rni xususida fikr bildirilgan. Maktab darsliklarida  o'qitilishining  sabablari  va  o'zigacha  bo'lgan  asarlardan  o'ziga  xosligi nimada ekanligi keltirilgan.