IJTIMOIY TARMOQLARDA INGLIZ TILINI O‘RGANISH - Mustafoyeva Feruza Nuriddinovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ijtimoiy  tarmoqlarning  ingliz  tilini  o‘rganish jarayonidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi . Tadqiqotda Instagram , You Tube , TikTok  va  boshqa  raqamli  platformalardan  foydalanish  o‘quvchilarning  lug‘at boyligini  oshirish  ,  talaffuzni  yaxshilash  va  kommunikativ  kompetensiyalarni rivojlantirishga  qanday  ta’  sir  ko‘rsatishi  ko‘rib  chiqiladi  .  Maqolada  ijtimoiy tarmoqlarning  visual  va  audio  multimodal  xususiyatlari  o‘quv  jarayonini  yanada qiziqarli  va  samarali  qilishi  ,  shuningdek  ,  mustaqil  o‘rganish  imkoniyatlarini kengaytirishi ta’ kidlanadi .