ILMIY PSIXODIAGNOSTIKA BILAN AMALIY PSIXODIAGNOSTIKANING OʻZARO ALOQALARI - Oripova Munira Bahriddin qizi; Rasulova Iroda (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya: Maqolada ilmiy psixodiagnostika va amaliy psixodiagnostikaning o‘zaro  aloqalari,  ularning  psixologik  tadqiqot  va  amaliyot  jarayonidagi  ahamiyati yoritilgan.  Psixodiagnostikaning  ilmiy  asoslari,  amaliy  qo‘llanish  mexanizmlari, diagnostik  metodlar  va  ular  orqali  olingan  natijalarni  amaliy  faoliyatda  qo‘llash yo‘nalishlari tahlil qilingan.