"XOJA IJODIDA INSONPARVARLIK VA HIKMATLAR FALSAFASI” - Abobakirova Xayriniso (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Xoja ijodiga doir ijtimoiy falsafiy masalalar keng va chuqurroq yoritiladi. Bundan tashqari Xoja yashagan davrdagi adabiy muhit uning ijodiga  doir  masalalar  ham  batafsil  yoritib  oʻtiladi.  Xoja  ijodini  oʻrganish  unining adabiy me’rosini davom ettirishga doir masalalar ham kengroq yoritiladi.