MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA BOSHQARUV STRATEGIYASI - Ergasheva Ma’mura Rahimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolamizda  biz  shuni  ko‘rsatmoqchimizki,  kasbiy  mahorat, ko‘nikmalar asosida turli xil  masalalarning ijobiy yechimlarini topishda boshqaruv faoliyatining  mazmuni,  rahbarning  teran  fikrlash    tafakkuri  va  keng  dunyoqarashi, zamon  talabiga  mos  javob  beradigan,  pedagogika,  psixologiya,  boshqaruv  ilmidan xabardorligi muomala madaniyatiga ega, ijtimoiy faol, tadbirkorligi, boshqarilayotgan ta’lim tashkilotining kelgusidagi samarali faoliyatidagi ishtiroki, xorijiy davlatlarning maktabgacha  ta’lim  tizimlarini  o’rganish,  ularning  ilg’or  tajribasini  tahlil  etish masalalari haqida so‘z yuritilgan.