“ARBA’IN “ ASARIGA QISQACHA SHARH - Turdiboyeva Husnida, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:Maqolada  qirq  hadisni  o’zida  jamlagan  “Arba’in”  asarining Alisher Navoiy va Abdurahmon Jomiy tarjimalaridagi sharhlari haqida fikr yuritilgan.