TIJORAT BANKLARINI TASHKIL ETISHNING HUQUQIY VA IQTISODIY ASOSLARI - Abdullayev Ozodbek Saydulla o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tijorat banklarini tashkil etishning huquqiy va iqtisodiy  asoslari  to’g’risida  so’z  boradi.  Huquqiy  jihatdan  amaldagi  qonunlar  va litsenziyalash  tartibi,  iqtisodiy  tomondan  esa  ustav  kapitali,moliyaviy  barqarorlik hamda banklarning iqtisodiyotdagi o’rni yoritilgan.