BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARIDA BILISH JARAYONLARINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - RAVSHANQULOVA LATOFAT ABDUJALILOVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida bilish faoliyatini tashkil etish, ushbu  jarayonda  amalga  oshiriladigan  ishlar  hamda  bu  ishlarning  psixologik xususiyatlari bayon etilgan. Xususan, ta’lim jarayonidagi psixologik vaziyatlar sifat va samaradorlikka  nechog’lik  ta’sir  koʻrsatishi,  jarayonning  sifatli  tashkil  etilishidagi oʻrni koʻrsatib oʻtilgan.