MAKTABDA XULQ ATVOR BUZILISHINING ERTA ANIQLASH PROFILAKTIKASI - ISHANKULOVA DILNOZA JUMADILAYEVNA (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  maktab  o‘quvchilaridagi  deviant  xulq-atvorni shakllanishiga  olib  keluvchi  omillar,  xulqi  og’ishgan  o‘quvchilarning  alohida ijtimoiypsixologik  jihatlari,  ular  bilan  ishlashdagi  psixologning  qiyinchiliklari, murakkabliklar,  o‘smirlarni  tuzatish  uchun  turli  xil  yondashuvlar,  psixologlar  va pedagog xodimlar uchun amaliy tavsiya va maslahatlar muhokama qilinadi.