JIGAR KALLIKLARINING PAYDO BO’LISHI VA RIVOJLANISH TARIXI - Ikramjanova Ruxshona Ozodbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada jigar kasalliklarining ilik bor paydo  bolishi,uning rivojlanib tarqalishi va paydo bo’lish sabablari haqida qisqacha malumot keltirilgan.Shuningdek uning davolash choralari va oldini olish choralari haqida ham ma’lumotlar yoritilgan.