TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTINING ASOSI SIFATIDA - N.Toshniyozov, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  jamiyatda  ta’limning  o’rni,  ta’lim  sifat  va samaradorligiga  qo’yilgan  talablar  hamda  mustaqillik  yillarida  ta’lim  sohasidagi islohotlar,  muammo va yechimlar atroflicha yoritilgan.