ONLAYN TA’LIMNING KAMCHILIKLARI VA AFZALLIKLARI - Axmadaliyev Murodjon Ulug’bek o’g’li,; Mahamadjonova Muhlisa Muxtorjon qizi,; Kamoliddinova Mohigul Yoqubjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu mavzuda onlayn ta’limning afzalliklari va kamchiliklari har  tomonlama  tahlil  qilinadi.  Raqamli  texnologiyalar  jadal  rivojlanib  borayotgan hozirgi  davrda  masofaviy  ta’limning  qulayligi,  moslashuvchanligi  va  vaqt  hamda mablag’  tejalishi  kabi  ustun  jihatlari  ko‘rsatib  o‘tiladi.  Shu  bilan  birga,  internetga bog’liqlik, amaliy mashg’ulotlarning yetarli darajada samarali bo’lmasligi, o’quvchilar motivatsiyasining pasayishi va ijtimoiy muloqotning cheklanishi kabi muammolar ham tahlil qilinadi. Mavzu onlayn ta’limning zamonaviy ta’lim tizimidagi o’rni va uning takomillashtirish yo’llarini yoritishga qaratilgan.