INNOVATSION TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA DAVLAT SIYOSATI - JO’RAXONOV JAVOHIR JAHONGIR O’G’LI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  tezisda  innovatsion  tadbirkorlikni  rivojlantirishda davlat  siyosatining  tutgan  o’rni  haqida  ma’lumotlar  keltirilgan.Innovatsion tushunchasi,innovatsion tadbirkorlikni rivojlantirish usullari va tadbirkorlarning yangi g’oya  va  texnologiyalarni  amaliyotga  joriy  etishga  yordam  beradigan  asosiy yo’nalishlari haqida yoritib berilgan.Ushbu tezis shu sohaga qiziquvchi tadqiqotchilar va erkin izlanuvchilar uchun foydali bo’lishi mumkin.