BOSHLANG‘ICH SINFDA IMLOVIY MASHQLAR VOSITASIDA O‘QUVCHILARNING SAVODXONLIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Rohataliyeva Shahrizoda Lutfulla qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  boshlang‘ich  sinf  o‘quvchilari savodxonligini  shakllantirishda  imloviy  mashqlarning  o‘rni,  ularni  tizimli  qo‘llash metodikasi va o‘quvchilarning yozma nutqini rivojlantirishdagi samaradorlik jihatlari tahlil  qilingan.  Tadqiqot  o‘quvchilar  imlosini  mustahkamlash,  to‘g‘ri  yozuv ko‘nikmalarini shakllantirish hamda xatolarning oldini olish bo‘yicha amaliy metod va tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.