SHAXS KAMOLOTIDA OILANING O’RNI. - Mannobova Diyoraxon Rustamjon qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada muallif  shaxni dunyoga kelishi, voyaga yetishi  va jamiyatda o’z o’rnini topishida uning oilasini  ota-onasini o’rni va ahamiyati haqidagi fikrlarni ilmiy asosda tavsiflab bergan.