INKLYUZIV TA’LIMDA RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHGAN BOLALARNI PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abduhalimova Mohlaroyim, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalarning kelib chiqishi, turlari, ularning ta’lim olishi, ular ustida olib boriladigan korreksion jarayonlar va jamiyatga moslashtirish haqida fikrlar yuritilgan.