FRANSIYA TA’LIM TIZIMI XUSUSIYATLARI - Mardonova O’g’iloy Mustafo qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Fransiya  ta’lim  tizimidagi  o’ziga  xosliklar, ta’lim tizimi tarixi, tubdan o’zgartirgan qonun va qarorlar, Fransiya ta’lim tizimidagi afzalliklar va ularni O’zbekistonda ham joriy etish usullar to’g’risida so’z boradi