MUMTOZ RAQS SAN’ATI NAMUNALARIDAN BIRI - Abdiyeva Gulishod, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maqola o‘zbek milliy raqs san’atining mumtoz namunalaridan biri -  "Tanovar"  raqsiga  bagishlangan.  Muallif  xoreografik  asarning  badiiy-estetik xususiyatlarini  taniqli  raqqosa  va  baletmeyster,  O‘zbekiston  xalq  artisti  Mukarram Turg‘unboyeva ijrosida ko‘rib chiqadi.