ИИО ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ФАОЛИЯТИДА ЗАМОНАВИЙ АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Ҳожиев Набулло Миртемирович, (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Мақолада  ички  ишлар  органларининг  тезкор-қидирув фаолиятида  ахборот технологиялари қўллашга доир тушунчалар ёритилган, бу борада  илмий  изланишлар  олиб  борган  олимларнинг  фикрлар  келтирилган,  “Тезкор-қидирув  фаолиятини  ахборот  билан  таъминлаш”  ва  “тезкор-қидирув фаолиятининг ахборот тизими” муаллифлик таърифлари берилган.