MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA STEAM YONDASHUV - Jo’rayeva Xilola Shavkatovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  STEAM (Science,  Technology,  Engineering,  Art,  Mathematics)  yondashuvining  mohiyati, uning  bolalar  ijodiy  va  mantiqiy  tafakkurini  rivojlantirishdagi  o‘rni  hamda  ta’lim-tarbiyadagi  samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Shuningdek,  xorijiy  va  mahalliy  tajribalar asosida STEAM yondashuvining afzalliklari, uni amaliyotga joriy etishning muhim jihatlari ko‘rsatib berilgan.