DARAXTLARINING TABIATDAGI AHAMIYАTI. - URMANOVA UMIDA, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya.               Maqolada, daraxtlarning tabiatdagi ahamiyati, ularning insoniyat hayotidagi o'rni haqida so'z boradi. Keltirilgan misollarda tabiatdagi daraxtlarning turlari, ularning insoniyat bilan aloqasi ko'rsatilgan.